Wervick og Kalle Larsen


Lene Wervick & Anette Kalle Larsen

Lene Wervick er selvstændig ledelseskonsulent, kompetenceudvikler og rådgiver i Wervick. Hun er bl.a. optaget af, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør, og hvad forandringer gør ved os og vores relationer.

Lene har trådt sine skridt i den kommunale verden bl.a. i Lejre Kommune og har i Rigsrevisionen besøgt en bunke kommuner og dykket ned i aktuelle problemstillinger. Lene er en erfaren facilitator og underviser med fokus på at få deltagerne til at shine.

Hun har udviklet TimeToDialogue®, som er et procesværktøj til bæredygtig ledelse af forandringer. Værktøjet letter det komplekse og gør det til en medspiller i hverdagen.

Kunder tæller bl.a. Politiets Efterretningstjeneste, Kræftens Bekæmpelse, Lejre Kommune, Deas m.fl. Desuden er Lene ekstern lektor på RUC’s Virksomhedsstudier.

PETNiels
Læs mere
Tusind tak for et godt oplæg i går. Vi har altid brug for sparring, så det kan nemt være, at jeg vender tilbage.
TennaFormand for Kvindelige Virksomhedsejere
Læs mere
Kære Lene Det er os der takker! Der var mange gode pointer og grin ☀ Det var så dejligt at opleve mange medlemmer på banen som ikke så tit siger noget.
Tidligere
Næste

Anette Kalle Larsen er selvstændig kommunikationsrådgiver og ordstrateg i Bureau P, hvor hun laver intern og ekstern kommunikation for offentlige og private virksomheder.

Hun er en erfaren underviser og har bl.a. holdt workshops for Københavns Erhvervshus og Holbæk Erhvervsforum. Hun har især fokus på forandringsprocesser, branding og klare budskaber til en vifte af målgrupper og har bl.a. løst opgaver for Københavns Universitet, Dansk Autogenbrug, Københavns Malerlaug og De Frie Energiselskaber.

Bred organisationsforståelse på politisk, strategisk og operativt niveau som konsulent og fra ansættelser i kommune, jobcenter og ministerium. 

 

Maibritt Solskov LindSolskov Lind Coaching
Læs mere
Jeg deltaget i Anettes workshop. Hun havde højt humør, masser af energi og mange yderst relevante input. Jeg gik meget beriget derfra med en masse konkrete værktøjer. Anette kan sit kram og er faglig utrolig kompetent.
Stig SørensenKøbenhavns Erhvervshus
Læs mere
Anette har mange gode løsninger på omstillingsprocesser. Der er ingen tvivl om, at hun med stor viden, erfaring, kendskab til mange forskellige organisationer og empati lykkedes med at få alle med under workshoppen. Hun gav mange eksempler og værktøjer, så deltagerne kunne gå direkte hjem og arbejde videre. Københavns Erhvervshus takker Anette Kalle for den store indsats for vores kunder.
Tidligere
Næste

Vi glæder os til at stille skarpt på forandringskommunikation sammen med dig, og klæde dig godt på til din næste forandring

Vi vil meget høre fra dig – både hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere om hvad du kan bruge os til i din organisation. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os via hello@fremtidslab.dk eller ved at ringe til os direkte.