Wervick og Kalle Larsen


Lene Wervick & Anette Kalle Larsen

Lene Wervick leverer konkrete værktøjer til, at du og din organisation kommer fra de gode intentioner om bæredygtig udvikling hen til konkrete handlinger og mål. Kort fortalt, handlinger og mål der sikkert leder dig i den bæredygtige retning, hvor du møder markedets behov og din forretning vokser.

Du får den bedste viden fra videnskaben! Så du undgår at bruge unødig tid på ting, der ikke virker alligevel.

Lene er en erfaren facilitator og underviser med fokus på at få deltagerne til at shine.

Hun har udviklet TimeToDialogue®, som er et procesværktøj til bæredygtig ledelse af forandringer. Værktøjet letter det komplekse og gør det til en medspiller i hverdagen.

PETNiels
Læs mere
Tusind tak for et godt oplæg i går. Vi har altid brug for sparring, så det kan nemt være, at jeg vender tilbage.
TennaFormand for Kvindelige Virksomhedsejere
Læs mere
Kære Lene Det er os der takker! Der var mange gode pointer og grin ☀ Det var så dejligt at opleve mange medlemmer på banen som ikke så tit siger noget.
Tidligere
Næste

Anette Kalle Larsen arbejder med bæredygtighed og hjælper små og mellemstore virksomheder med bæredygtig omstilling og med at integrere FN’s Verdensmål i deres kerneforretning.

Hun er godkendt bæredygtighedskonsulent hos Region Sjælland og har blandt andet lavet bæredygtig omstilling i en grusgrav, en anlægsgartner, en større international ingeniørkoncern mv.

Hun kan hjælpe hele vejen lige fra udvælgelse af verdensmål, integration i forretningsplanen og til efterfølgende markedsføring og kommunikation.

Bred organisationsforståelse på politisk, strategisk og operativt niveau som konsulent og fra ansættelser i kommune, jobcenter og ministerium. 

Maibritt Solskov LindSolskov Lind Coaching
Læs mere
Jeg deltaget i Anettes workshop. Hun havde højt humør, masser af energi og mange yderst relevante input. Jeg gik meget beriget derfra med en masse konkrete værktøjer. Anette kan sit kram og er faglig utrolig kompetent.
Stig SørensenKøbenhavns Erhvervshus
Læs mere
Anette har mange gode løsninger på omstillingsprocesser. Der er ingen tvivl om, at hun med stor viden, erfaring, kendskab til mange forskellige organisationer og empati lykkedes med at få alle med under workshoppen. Hun gav mange eksempler og værktøjer, så deltagerne kunne gå direkte hjem og arbejde videre. Københavns Erhvervshus takker Anette Kalle for den store indsats for vores kunder.
Tidligere
Næste

Vi glæder os til at hjælpe dig med bæredygtig udvikling

Vi hører meget gerne fra dig – både hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere om, hvad du kan bruge os til i din organisation. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via hello@fremtidslab.dk eller ved at ringe til os direkte.